Welke lessen geef ik…

Vinyasa
In Vinyasa synchroniseren we de beweging met onze adem. Het is een fanatieke vorm van yoga die naast spierkracht ook op uithoudingsvermogen werkt. De verbinding tussen het fysieke, mentale en emotionele lichaam staat centraal. We werken aan kracht, balans, en flexibiliteit. Flow met mij mee en laat je adem jouw leiden.
Read more....
Hatha
De hatha les is rustiger en langzamer dan de vinyasa. Het zijn fijne lessen voor beginners of voor degene die wel wat meer tijd willen om een houding te begrijpen. We houden de houdingen lang vast ( ong. 10 ademhalingen), en er is veel aandacht voor meditatie en de ademhaling.
Read more....
yin yoga
Yin Yoga combineert aspecten van de Hatha Yoga, de meridianen uit de Chinese geneeskunde en Boeddhistische technieken. Yin Yoga heeft een positief effect op onze organen en ons immuunsysteem, spieren en gewrichten. . Yin yoga is de perfecte partner voor yang yoga en andere vormen van beweging zoals, hardlopen, fietsen, boxing, cross-fit etc.
Read more....
Meditatie
Mindfulness, vipassana, Dzogchen. Er zijn veel verschillende vormen van meditaties. En allen zijn daar om je te helpen met dagelijkse geluk bevinden. Het is heel simpel, ( niet gemakkelijk, maar simpel) met grote voordelen) Ik kan je individueel begeleiden of in groepsvorm. Probeer het uit en ervaar de kracht van mediteren.
Read more...............
Yoga Nidra
Yoga Nidra betekent letterlijk “slaap van de yogi’s” en is een krachtige en diepe ontspanning methodiek. Je lichaam en geest ontspant volledig, terwijl het denken zich terugtrekt. Je kan alles even laten voor wat het is en je overgeven aan deze geleide meditatie.
read more.....

Join event