Mijn yoga reis begon…..

Mijn eigen yoga-reis begon met Critical Alignment yoga, bij Paul Braaksma. Ik heb daar ontzettend veel geleerd, het is een prachtige yoga-stijl. Na lange tijd bij Paul geoefend te hebben, ben ik verder gaan ‘hoppen’ en ontdekte ik dynamischere vormen van yoga, vooral de Astangha Vinyasa en Jivamukti stijl, spraken mij aan. Ik kom nogsteeds graag bij Svaha Yoga, waar ik in aanraking kwam met Bakthi Yoga en Jnana Yoga. In 2012 volgde ik mijn eerste Pre Teacher Training bij Delight, en in Februari 2013 reisde ik naar Brazilië voor de 200-hour TT met David Lurey en Mirjam Wagner. Januari 2016 volgde ik de 300 TT Hatha/Astangha Ayurveda in Zuid India.

Daarnaast heb ik ook de prachtige magische vorm van Yin Yoga mij eigen gemaakt (100- hour TT Jose De Groot, dat net als Thai yoga massage (Ces, Thakis, Dieke, Cleo, Howdy) de gave heeft om het lichaam en de geest zacht te maken en rust te geven.

Inspiratie 
Geïnspireerd door zowel de anatomie van het menselijk lichaam, en de vipassana-meditatie bevat mijn lesgeefstijl altijd aspecten van subtiele gewaarwordingen, focus op het fysieke lichaam en het energetische lichaam. Tevens staat het onderzoeken van de poort van ons vitale energie, de adem, een belangrijke rol in al mijn lessen.Ik heb in mijn eigen spirituele zoektocht veel inspiratie op gedaan, in de The yoga sutras, Bhagavad Gita,  Vipassana meditatie, non -dualisme, mindfulness and energy- work.
Grote inspiraties zijn voor mij  Mooji, Abraham Hicks, Jan Geurtz, Eckhart Tolle, Jeff Foster, Katie Byron.

Ik hoop je tijdens mijn lessen ook te inspireren.

Join event