Be balanced retreat

Starts 20 mei 2021
Ends 24 mei 2021

12:00 - 15:00

vlieland

888,-

Welkom op het Be balanced retreat!
Vlieland biedt een fantastische outdoor locatie waarin wij je graag meenemen op avontuur! Surfana is een heerlijk en epic surfcamp op camping Stortemelk aan de duinen waar we in heerlijke blokhutten, hangmatten, slacklines en tenten onszelf speels mogen uitlaten.
Be Balanced is een coachings reis waarin spelen en balans sporten centraal staan. Je gaat fysieke balans aan met de diverse sporten die we aanbieden:
– golfsurfen
– yoga
– kickboksen
5 dagen lang beleef je een fantastische innerlijke reis met outdoor gelijkgestemde energieke mensen.
De slogan van deze reis is ook:
‘ Spelen in helen’
Ont-spannen, genieten, vrij zijn, verdiepen, verbinden, in balans komen, op avontuur gaan, sharen, elkaar mogen raken, ontdekken, loslaten, transformeren & groeien!
Be balanced biedt op alle gebieden van een waardevolle journey draagvlak. Naast je fysieke balans mag je ook mentaal en emotioneel leren balanceren. De coaching komt vanuit de holistische lifestyle perceptie van Nicole Coaching. Oefeningen in het programma nemen je mee om te mogen ont-leren als volwassenen en opnieuw durven kijken door de ogen van een onbevangen kind.
Niet zo serieus of zwaar, wel enorm authentiek en licht!
Even om de sfeer alvast te proeven en in te voelen of deze dagen wat zijn voor jou ? check dan deze video van Surfana op Vlieland: https://vimeo.com/surfana/surfweekendvlieland
Op donderdag 20 mei pak je met de groep van het retreat de sfeervolle boot vanaf Harlingen naar Vlieland. Daar word je opgewacht door onze crew en meegenomen naar de camping. Op loopafstand start de journey!
Laat ons programma je inspireren:
Donderdag :
– Einde middag mag je een blokhut kiezen welke je deelt met of je partner of een leuke nieuwe vreemdeling waaraan je gekoppeld wordt en vooraf al kennis mee hebt gemaakt.
– We gaan samen eten en een heerlijke intro ronde doen om onszelf thuis te voelen tussen al die vrije vogels op het campeerterrein.
– De avond sluiten we af met een mooi vuur waarin de intenties van de week worden gedeeld.
– Slapen en uitrusten om de volgende ochtend fris en fruitig te gaan surfen!
Vrijdag / zaterdag / zondag:
– SURF! Wakker worden en met onze surf leraren mee de zee in. Zij weten alles van surf en gaan jou ook ALLES leren, beginner of niet, jij mag lekker gaan spelen in de zee!
– Yoga! Op het strand in de middag geeft een heerlijke ontspanning om na deze intensieve ochtend te mogen relaxen. Mareille neemt je mee om helemaal weer tot jezelf te komen.
– Coaching! Gedurende deze 3 dagen komen er 3 mogelijkheden om te verdiepen met inzichtgevende en verrijkende oefeningen met de groep. Ontwapenend en helend zijn processen waarin je meegenomen wordt om los te laten, op te laden en nieuwe kennis te integreren.
– BBQ! Samen eten, genieten, vega, vlees/vis, vegan alles is mogelijk, wij stemmen van te voren met je af wat je wensen zijn. Onze legendarische chef Duncan en zijn side- kick Sarah maken ongelooflijk heerlijk eten voor je al deze dagen: ontbijt, lunch, dinner.
-VUUR! Ceremonie daar openen we het weekend mee. Wie wilt er nu niet lekker zingen bij het vuur, dansen op het strand, genieten van mooie verhalen en delen van ieders ‘eigen inbreng’ om te mogen verbinden vanuit echtheid en openheid.
Maandag :
– Slow morning Yoga met Mareille. Wakker worden en relaxte starten.
– Samen ontbijten en jezelf klaar maken om de bungalow weer te verlaten. Het zal voelen als een jeugdkamp waar je los van komt, dus er mogen tranen gelaten worden.
– De crew zet jullie weer af bij de boot wat inmiddels voelt als jaren geleden waar je ooit werd afgezet. Tijd om weer opgeladen naar huis te gaan met onvergetelijke verhalen, ervaringen en nieuwe friends for life!
Mmmmmm wat een feest!
………………………………………………………..
Prijs: 888,- inclusief alles
Locatie: Surfana Vlieland
Datum: 20-24 mei 2021
…………………………………………………………
Wil je heel graag mee ben er dan op tijd bij. Wij vragen je om een aanbetaling te doen van 333,- euro om je plek te reserveren. Er is plek voor 15 mensen en er zijn 5 crew leden. Bereid je voor op een legendarische journey ?
* Er is natuurlijk rekening gehouden met gepaste afstand van 1,5 meter, buitenterrein, gezondheidsverklaringen, intakes en de maatregelingen die we in acht nemen conform de hedendaagse regels welke gelden afgestemd tegen die tijd rondom COVID-19.
Aanmelden kan via info@nicole-coaching.nl en voor vragen mag je bellen naar 06-29518632.
Wij zien je heel graag in mei!
Light & Love

Yoga + Concert "surrender to Self-Love"

read next