Coaching and More… Mareille is op het moment bezig met een nieuwe website waar ze haar passie voor coaching gaat aanbieden. Coachen en steun geven aan ieder die vast loopt in het aangaan van een liefdes relatie.

Je bent welkom bij mij met allerlei vragen op het gebied van relaties. Ik ben een expert ervaringsdeskundige codependentie en liefdesbange coach en therapeut, waarbij ik me heb gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen. Ik weet dus echt waar je doorheen gaat, elke stadia heb ik zelf meerdere keren ervaren en doorleefd. De liefdesbange dans heb ik zelf meerdere malen gedanst en de pijnlijke breuken hebben mij uiteindelijk gebracht waar ik nu ben.

Wat mag je van een relatie verwachten? En wat niet? Hoe kom je erachter of je vecht voor een realistisch ideaal of een romantische illusie? Waarom lukt het je maar niet om een geschikte partner te vinden? Lijkt het steeds dat wanneer jij iemand leuk vindt, hij/zij niet wilt en andersom?

Voel je dat je relatie eigenlijk ongezond is, je niet ontvangt wat je verlangt, maar ook sterk voelt niet met de relatie te kunnen stoppen? Of ga je stuk aan liefdesverdriet, kom je de dag maar net en met veel moeite door? Wil je graag begrijpen wat er is gebeurt? Of dansen jij en je partner een liefdesbange dans samen?

“Hoe kan het toch dat je zo verlangt naar de liefde maar er tegelijkertijd zo bang voor bent?”

Liefdesbang speelt zich niet alleen af bij het aangaan van een nieuwe relatie, maar zeker ook binnen een al langer bestaande relatie.

Wil jij meer zelfvertrouwen? Wil jij Patronen doorbreken? Meer leiderschap in jou Leven? Wil jij meer in je kracht staan?

Ik ben gespecialiseerd in het doorbreken van ongezonde relatie patronen. Met thema’s als relatieverslaving, co dependentie, verlatingsangst, bindingsangst en andere relatieproblematiek. Ik werk onder meer met het systematisch werken en imago therapie. Ik ben een lichaamsgericht coach en ik werk oa met Inner Child Therapy en Voice Dialoge.

Join event